Seijsener als trotse solutions partner van VodafoneZiggo

16/7/2024

-

Geschreven door

Niek Prast

Seijsener is verheugd zich Solution Partner van VodafoneZiggo te kunnen noemen. In deze blog leggen we graag uit wat een Solution Partner precies inhoudt en hoe onze samenwerking eruit ziet.

Samenwerking VodafoneZiggo

Als bedrijven onafhankelijk advies zoeken over telecomzaken en internet/televisie, werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals Seijsener. Wij zijn getraind en gecertificeerd op een breed scala van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring in gezamenlijke implementaties van diensten zoals interactieve televisie, IoT-oplossingen en glasvezel.

Vodafone en Ziggo zijn toonaangevende merken die bekend staan om kwaliteit en innovatieve diensten. Daarom is het essentieel dat VodafoneZiggo samenwerkt met Solution Partners die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en die zich jaarlijks laten accrediteren en certificeren.

Seijsener en VodafoneZiggo werken nauw samen en bieden een totaaloplossing die u volledig ontzorgt. We hebben ruime ervaring in het succesvol opleveren van bedrijfskritische projecten door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn we vertegenwoordigd in de Benelux en kennen we onze klanten goed, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen.

Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we aan elke klantvraag voldoen. Waarom kiezen voor de expertise van Seijsener? We adviseren graag kleine en middelgrote bedrijven over welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiplannen. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden we passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen, gestandaardiseerd waar mogelijk en op maat waar nodig.

Gemak met Internet en Televisie

Interactieve televisie

Ontdek de ultieme televisie-ervaring in de recreatiesector met Seijsener en VodafoneZiggo. Als trotse partners bieden wij interactieve televisie-oplossingen die een breed scala aan entertainmentopties omvatten, zoals on-demand content en interactieve functies. Geniet en maak uw recreatieverblijf nog aangenamer voor uw gasten met ons geavanceerde tv-aanbod.

IoT oplossingen

In de recreatiesector kunt u uw terrein volledig transformeren met geavanceerde IoT-oplossingen, zoals ons innovatieve SenTrance Control Power systeem. Dankzij onze samenwerking met VodafoneZiggo bieden wij niet alleen efficiënt energiebeheer, maar ook geïntegreerd beheer van faciliteiten. Profiteer van de voordelen van slimme technologieën om een naadloze en geavanceerde recreatie-ervaring te bieden aan uw gasten.

Glasvezel

Stap in de toekomst van online connectiviteit met Seijsener en VodafoneZiggo’s geavanceerde glasvezeltechnologie, en ontdek de ongekende snelheden en betrouwbaarheid die essentieel zijn in onze digitale wereld. Maak het verschil met onze op maat gemaakte pakketten, speciaal voor u samengesteld om aan al je internetbehoeften te voldoen.  Met Seijsener en VodafoneZiggo ben u verzekerd van een superieure internetervaring.

Beleef alle voetbalwedstrijden met Ziggo Sport Public Viewing Licentie!

Seijsener biedt u een unieke licentie om alle sporten via Ziggo Sport uit te zenden in uw horecagelegenheid op uw recreatieterrein.

Trek sportliefhebbers aan en verhoog de sfeer met live-uitzendingen van voetbal, Formule 1, tennis en meer. Kies voor Seijsener en maak van elke wedstrijd een feestje!

De voordelen voor u op een rij!

  • Grote kortingen: Bij een jaarcontract ontvangt u maar liefst 25% korting op het totaalbedrag. Bent u bovendien lid van Koninklijke Horeca Nederland en/of Profkantine? Dan loopt de korting zelfs op tot 37,5%!
  • Meer gasten: Trek nieuwe klanten aan met spannende sportuitzendingen.
  • Langere verblijfsduur: Uw gasten blijven langer per sessie, wat zorgt voor een levendige sfeer.
  • Verhoogde klanttevredenheid: Een aantrekkelijke sportomgeving verhoogt de tevredenheid en loyaliteit van uw gasten.
  • Extra omzet: Meer bezoekers die komen kijken betekent meer omzet voor uw zaak.

Sluit nu uw licentie af bij Seijsener!