Bedenkers en makers

Advies en ontwerp op maat

Seijsener Rekreatietechniek is een naam die wereldwijd wordt genoemd als het gaat over geavanceerde en duurzame technische  voorzieningen voor de recreatie. Onze goede reputatie komt voort uit meer dan 50 jaar knowhow én de wens om onze klanten altijd de best mogelijke, op maat ontwikkelde voorzieningen aan te bieden. Geen twee recreatiebedrijven zijn identiek. Ligging, doelgroep, voorschriften, persoonlijke voorkeuren: Seijsener combineert ze met u tot een energiezuinige technische installatie die uw recreatiebedrijf past als een maatkostuum.

Bij het nieuw opzetten van een camping of bij renovatie van de huidige installaties is Seijsener de perfecte adviseur

Eigen productontwikkeling

Een technische installatie moet vele jaren probleemloos meegaan. Ook onder extreme omstandigheden, want wind, zout water en golven zijn op jachthavens en recreatieterreinen meer regel dan uitzondering. Daarom ontwerpen wij de meest kenmerkende producten zélf. Zo kunnen we materialen en constructies toepassen die altijd leiden tot een hoogstaand eindproduct, dat bovendien energiezuinig is en grondstoffen bespaart.

In-huis fabricage

Om zeker te weten dat onze producten aan de hoogste normen voldoen, vervaardigen we die in onze eigen fabriek. Onze werkmethoden zijn ISO 9001-gecertificeerd en worden uitgevoerd door goed opgeleide, ervaren vakmensen.

Vast installatieteam

De realisering van uw project, groot of klein, kunt u met een gerust hart aan Seijsener toevertrouwen. Geen verschillende monteurs voor elke installatie, maar ervaren allrounders die gecombineerd werken en denken. Of het nu gaat om elektra, gas, water, toegangscontrole, verlichting of sanitair: Het zijn onze mensen die de uitvoering bij u ter plaatse deskundig, vlot en soepel laten verlopen. Dat bespaart geld en biedt u hoge kwaliteit van specialisten. U heeft één aanspreekpunt, één vaste buitendienst adviseur, vaste projectleider en vaste montageploeg. Dat werkt wel zo plezierig!

Energiebesparende producten

Al tientallen jaren voordat duurzaamheid een modekreet werd ontwikkelde Seijsener innovatieve oplossingen op dit gebied. Onze klanten realiseren indrukwekkende besparingen op energie- en waterkosten met behulp van onze stroomautomaten en watertapautomaten.

Digitale (en indien gewenst draadloze) energiebeheersystemen als Kick zorgen ervoor dat u én uw gasten optimaal geïnformeerd zijn, met als gevolg bewuster energiegebruik.

Duurzame bedrijfsvoering

Onze eigen bedrijfsvoering is gericht op klimaatneutrale productie. Wij streven om waar mogelijk te werken met 100% recyclebare materialen. In al onze werkplaatsen zijn energiebesparende bedrijfsprocessen doorgevoerd.

 

Betrokkenheid

Lezend en kijkend op onze site zult u steeds beter begrijpen waarom beheerders van recreatiebedrijven over de hele wereld vertrouwen op de producten en diensten van Seijsener Rekreatietechniek. Want techniek, betrouwbaarheid, vormgeving en een aantrekkelijke prijs gaan bij Seijsener altijd hand in hand met 100% betrokkenheid bij het welslagen van uw project.

 

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com