Nieuws

 • Juni
 • De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel.

  De ideale haven: 24 uur per dag open. 7 dagen per week. Zonder extra personeel.

  woensdag 13 juni 2018 - Algemeen nieuws
  Er altijd zijn voor uw gasten en eenvoudig toegang tot alle faciliteiten bieden. Ook als u, als beheerder, er zelf even niet bent? Het kan met de nieuwe ontwikkeling AanUit.net. Met AanUit.net bedienen uw gasten gemakkelijk per eigen mobiele telefoon alle faciliteiten zoals stroom, water en ook liggeld. En de betaling? Die wordt direct automatisch verrekend. Kortom: 24/7 toegang, en geen tijdrovende administratie meer nodig!

 • Maart
 • Seijsener Jubileum Actie – Geldig tot en met 1 juni 2018

  Seijsener Jubileum Actie – Geldig tot en met 1 juni 2018

  vrijdag 16 maart 2018 - Algemeen nieuws
  HOERA! Seijsener bestaat 55 jaar. En dat vieren wij met U! 55 jaar = 55 TOP aanbiedingen! Bekijk onze speciale actiepagina direct in de Seijsener webshop. Uniek aan Seijsener: veel van onze producten zijn eigen gemaakt in onze fabriek in Zaandam. U weet dus precies wat u koopt, geniet jarenlange garantie én serviceondersteuning indien nodig. Én u weet waarop u bouwt: onze jarenlange ervaring - maar liefst 55 jaren kennis -, gecertificeerde kunde en kwaliteit waarmee u jarenlang bent ontzorgd.

 • Februari
 • Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  Hoe kiest u een hygiënisch betrouwbaar watertappunt?

  maandag 12 februari 2018 - Algemeen nieuws
  Hygiëne, speciaal op plekken waar veel kinderen komen, is enorm belangrijk. Helaas zijn niet alle recreatieproducten met dat als voornaamste uitgangspunt ontwikkeld. Zo zijn er de mooiste watervoorzieningen waar pannen pasta en andere -veelal etens- resten worden omgespoeld en waar tegelijkertijd ‘even snel’ de handen worden gewassen. Maar waar etensresten zich ophopen, buiten in het zonnige zomerseizoen, wil je natuurlijk geen wespen en ander ongedierte aantrekken op de plek waar juist vooral ook kinderen hun handen reinigen.

 • Augustus
 • Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  Profiteert uw recreatiebedrijf van toename toeristen?

  donderdag 24 augustus 2017 - Algemeen nieuws
  Groei van het toerisme in Nederland betekent niet automatisch groei van uw recreatiebedrijf. Hoe zorgt u ervoor dat uw recreatiepark ook volgend jaar nog aantrekkelijk is voor de veeleisende toerist? Door samenwerking met recreatiespecialist Seijsener maakt u ruimte om de gewenste veranderingen door te voeren.

Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com