Recreatietechniek

Iedere campingeigenaar heeft te maken met de wensen van de recreant. Als uw gasten tevreden zijn, zal uw recreatieterrein kwalitatief hoger scoren. Om kwaliteit te realiseren is een juiste infrastructuur nodig. Een infrastructuur die voldoet aan het beoogde gebruik en de eisen van uw gasten, tegen een betaalbare prijs.

Seijsener Rekreatietechniek kan u hierbij helpen. Met ideeën, met plannen en de realisering van die plannen. In de vorm van infrastructuur en technische voorzieningen, die aansluiten bij de professionele aanpak die u voor ogen staat. Seijsener is er in gespecialiseerd en heeft de specifieke kennis in huis om recreatieterreinen te bedenken en vorm en inhoud te geven. Al bijna een halve eeuw houden wij ons bezig met het ontwerpen en inrichten van kampeerterreinen, jachthavens en bungalowparken. Seijsener Rekreatietechniek is gegroeid tot een organisatie met meer dan 60 medewerkers, met dealers in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Polen.


Deze website geeft u een beeld van de vele mogelijkheden van het producten- en dienstenpakket van Seijsener Rekreatietechniek. Ons streven is om de kwaliteit van de technische voorzieningen van onze klanten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Hiervoor bieden wij u:

  • grote kennis van markt en mogelijkheden;
  • hoog niveau van specifieke producten;
  • ervaren personeel in ontwerp, begeleiding en uitvoering van projecten.

Wij hopen dat deze kennismaking met ons bedrijf zal resulteren in een aangename relatie voor nu en de toekomst.

 

Advies en ontwerp

De totstandkoming van een camping, kampeerterrein of recreatieterrein is een proces met vele variabelen. Investeringsmogelijkheden, locatie en doelgroepen van het bedrijf zijn daarvan drie hele belangrijke. Zodra deze bepaald zijn, komt Seijsener graag in beeld. Het ontwerp, het parkeerterrein, de receptie, de sanitaire voorzieningen, de verlichting en beheer en verkeer spreken wij het liefst in dit stadium met u door. Van ons krijgt u de adviezen die bij uw plannen passen met een offerte die bij uw budget past.

 

Realisatie van een recreatieproject

Aanleg van een installatie kan op vele manieren geschieden. Seijsener denkt ook hierin met u mee! Dit geldt natuurlijk voor de fasering van de aanleg, maar ook de wijze waarop dit gedaan kan worden. Hierbij kunt u desgewenst alle werkzaamheden door onze medewerkers laten uitvoeren, waarbij u zich zonder zorgen bezig kunt houden met alle zaken binnen uw bedrijf. Echter indien u zelf vakkundig personeel beschikbaar heeft, biedt Seijsener ook hiervoor aantrekkelijke mogelijkheden. Uw project kan dan bijvoorbeeld worden uitgevoerd in samenwerking met een hoofduitvoerder van Seijsener. Hierdoor bespaart u kosten, raakt u personeel vertrouwd met onze producten en leert van onze vakkennis. Ook bij volledig eigen aanleg kunnen wij u ondersteuning bieden met één van onze projectleiders die dan specifiek voor uw project verantwoordelijk is. Aan u de keuze!

 

Producten en diensten

Uw camping is uw bedrijf. Voor recreanten is uw recreatieterrein ook een beetje hun thuis. Zij verwachten van uw bedrijf comfort in de vorm van een goede stroomaansluiting, verlichting, sanitaire voorzieningen, bewegwijzering, een internetaansluiting en al die andere zaken waarmee u uw bedrijf van andere terreinen wilt laten verschillen. Seijsener is gespecialiseerd in recreatietechniek en denkt daarin met u mee. Met inbegrip van alle faciliteiten die daarbij horen, zoals riolering, watervoorziening, elektriciteitsvoorzieningen, internet en WiFi, gasinstallaties, centraal antennesysteem/kabel-tv, sanitairvoorzieningen, verwarming, verlichting, toegangscontrole, sep-card, energiebesparing, energiebeheer, etc. Altijd werken wij met degelijke en weloverwogen techniek. Met gebruik van de allerbeste materialen en gericht op een duurzame en economische verantwoorde bedrijfsvoering.

 

Certificaten en lidmaatschappen

  • Recron-topleverancier en Recron topadviseur
  • lid van Uneto
  • Waarborg installateur
  • HISWA Partner in Business
  • ISO 9001/2008 en VCA** kwaliteits- en veiligheidsmanagement gecertificeerd

 

Wij bieden oplossingen als het gaat om:

 

Stroom                                                     

            

Seijsener monteur installeert aansluitpunt stroom

            

Stroom als thuis

            

Een optimaal functionerende elektriciteitsvoorziening is voor elk recreatieterrein essentieel. De tijd dat de elektrische installatie bestond uit een paar eenvoudige stroompunten ligt allang achter ons. De wensen van de vaste staplaatshouder en de toercaravanbezitter zijn gewijzigd en u als ondernemer moet daarop inspelen.

            

Veiligheid en kostenbeheersing

            

Ook de veiligheidsvoorschriften vragen een professionele aanpak en productkeuze.

            
            

De keuze voor een elektriciteitsvoorziening op uw camping blijft echter niet beperkt tot de keuze van het type verdeelkast. De opzet van de installatie, aansluitwaarde per staplaats, locatie van het voedingspunt, goed overleg met energiebedrijf en energiekostenbeheersing zijn factoren die zeer bepalend zijn voor de prijs en kwaliteit van het eindproduct.

            

Optimale installatie

            

Seijsener kan u hierin adviseren zodat een optimale installatie aan uw gasten wordt geboden tegen een concurrerende prijs.

            

Wij bieden u hierbij een breed programma aan producten die speciaal ontworpen zijn voor campings, met betaald of gratis stroomverbruik, met of zonder verlichting of wateraansluiting. Ook úw specifieke wensen kunnen vertaald worden naar een passende oplossing.

            

 

Drinkwater                                                  

            

plaatsing en installatie van een seijsener watermeterput op een recreatieterrein

            

Doelmatig en klantvriendelijk

            

Bij uw keuze in aanleg van de juiste drinkwaterinstallatie adviseert Seijsener u niet alleen in de diameter en type leidingen voor uw recreatieterrein.

            

In nauw overleg met u en het waterbedrijf wordt in elk opzicht een doelmatige, klantvriendelijke en energiezuinige installatie ontworpen.

            
            

De eerste stap hierbij is de locatie en grootte van de hoofdaansluiting.

            

Daarna worden de gewenste aansluitpunten stap voor stap besproken. Hierbij zijn vele producten ontwikkeld, specifiek voor toepassing op campings.

            

Snelle controle

            

Een voorbeeld hiervan is de door Seijsener ontwikkelde kunststof watermeterpunt. Hiermee kunnen tot twaalf afzonderlijke wateraansluitingen in één oogopslag gecontroleerd worden en de meterstanden uitgelezen. Een welkome tijdsbesparing! 

            

 

Riolering                                                   

            

monteurs seijsener installeren rioolleiding

            

Aansluiten hoe en waar?

            

In overleg met de instanties bepaalt Seijsener Rekreatietechniek het beste aansluitpunt met het gemeenteriool. Afhankelijk van het te overbruggen hoogteverschil kan het daarbij noodzakelijk zijn dat er in uw installatie een of meerdere perspompputten worden toegepast.

            

 

Internet/tv/glasvezel                                                     

            

            

Geen terrein meer zonder Internet

            

De aanleg van internetaansluitingen, maar ook van eventueel TV op uw recreatieterrein is bij ons in goede handen. Zoals gebruikelijk bij Seijsener kiest u namelijk niet voor een bepaald systeem, maar voor de oplossing die het beste bij uw situatie past.

            

Geen camping met plaatsen voor toercaravans wil meer zonder WiFi. Seijsener maakt een nauwkeurige inventarisatie van uw situatie. U weet daardoor van tevoren wat voor signaalkwaliteit u krijgt.

            

Glasvezel 

            

Een glasvezelnet biedt voor de toekomst uitstekende opties, zowel voor internet, tv als telefonie. Data verplaatst zich letterlijk met de snelheid van het licht door deze kabel, die daardoor een bijna onbeperkte doorvoercapaciteit heeft.

Seijsener adviseert u graag wat in uw situatie de beste oplossing is voor uw recreatieterrein.            

 

Beheersystemen                                                     

            

kick 3000 bestuurd met tablet op camping

            

Duurzaam vanaf dag 1

            

Al tientallen jaren voordat duurzaamheid een modekreet werd ontwikkelde Seijsener innovatieve oplossingen op dit gebied. Het digitale (en indien gewenst draadloze) energiebeheersystemen Kick 3000 zorgt ervoor dat u met een enkele muisklik de actuele meterstand van een staplaats uitleest.           

            

          

Met hetzelfde gemak schakelt u een aansluiting in en uit of geeft u deze de beschikking over een hogere of lagere stroomwaarde (ampèrage).

            

Sep-card

            

Betalen met een kaart die tevens toegangspas en sleutel is: dat kan met de Sep-card.

Maar net zo goed bieden wij andere oplossingen voor toegangsbeheer en betaling. Want geen twee recreatiebedrijven zijn identiek.

            

 

Toegangstechniek                                                    

            

seijsener rekreatietechniek slagboom s850

            

Veilige omgeving

            

Elk bedrijf stelt eisen aan een goed beheer van het auto- en voetgangersverkeer op het recreatiepark.

            
Dit is noodzakelijk om de recreanten een veilige vakantieomgeving te bieden waar men zich thuis voelt.            

 

Doorstroming

Een entreebeheer installatie van Seijsener lost de parkeer-, afsluit- en bewegingsproblemen op uw recreatieterrein op. Of het nu gaat om een slagboom, hekwerk, tourniquet, of een ander systeem, bij Seijsener bent u aan het goede adres. In ons leveringsprogramma vindt u vaak systemen die speciaal voor de recreatiebranche zijn ontwikkeld.

            
Logo Seijsener rekreatietechniek
Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1505 HG Zaandam, +31 (0)75 6810 610   www.seijsener.com